Oros-Süti mirelit torták

MEGOSZTÁS

Facebook
Email
Telegram
Twitter
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Skype
Reddit
Nyomtatás

A HÓNAP ÉRTÉKE

Orosházi libamáj,
orosházi kacsamáj
Az élelmiszergyártó tevékenységét 1970-ben indító Oros-Süti Tésztaipari Kft. termékei elnyerték a „Kiváló Minőségű Élelmiszer” védjegyet, így a túrókrém tortacsalád, a vegyes, majd a dobostorta is.

A gyorsfagyasztott mirelit torták fejlesztése 1982-ben indult elsőként Magyarországon, azzal a céllal, hogy a munkát vállaló háziasszonyok otthoni konyhai desszertkészítését megkönnyítsék. Először a túrókrém, majd 2000-ben a vegyes tortacsalád jelent meg a piacon, ezt követte a dobostorta. A mirelit torták nemcsak a hazai, hanem az exportpiacokon is nagy népszerűségnek örvendtek.

Az élelmiszergyártó tevékenységét 1970-ben indító Oros-Süti Tésztaipari Kft. termékei elnyerték a „Kiváló Minőségű Élelmiszer” védjegyet, így a túrókrém tortacsalád, a vegyes, majd a dobostorta is. A minőségi hozzávalókkal, tökéletes ízvilággal bíró termékeikkel több kiállításon is díjakat kaptak az évek során, például az Internorga hamburgi élelmiszer-kiállításon.

Receptúráikban előnyben részesítik a természetes, hazai előállítású alapanyagok  – pl. túró, málna, ribizli stb. – felhasználását.